Visit us on Facebook!

Reviews Restaurant












Jan en Addy van Steensel - Snijders   |  31/10/2016


  • very satisfied
Prima kamer, uitstekend gedineerd en ontbijt ook klasse. Wij zijn al talloze malen in jullie hotel geweest maar vinden het nog steeds een feest om in Bouillon te verblijven. Tot een volgende keer. Jan en Addy van Steensel - Snijder / Made NL

Vanheukelom Jimmy  |  4/05/2015


Afgelopen weekend 3 dagen te gast geweest in dit charmante hotel, bij aankomst zeer goed ontvangen, ook de rest van ons verblijf was zeer geslaagd, mooie kamer, vriendelijk personeel, lekker eten en ook de garage is een pluspunt. We komen zeker nog eens terug.

Françoise et Christian Istace  |  6/04/2014


Transformations magnifiques Félicitations chaleureuses a la direction et à tout votre personnel Pari réussi

coussens robert  |  16/03/2013


afgelopen 3 dagen te gast geweest in hotel de la poste,en dat is een aanrader,gezellige inrichting,zeer goede keuken,vriendelijk personeel en ook voor nederlandstalige geen probleem,we hadden een arrangement met een VIP kamer en het was een 10 op 10

Brutout Thierry  |  1/01/2013


Pour n’y avoir été que pour le restaurant, deux mots : je reviendrais avce d’auters amis. La carte est à la hauteur de la réputetion, service impeccable A bientôt !

Merlin en Myrthe Muller uit Nederland  |  12/07/2012


Wij zijn afgelopen 3 dagen in dit hotel verbleven en hebben het hier FANTASTISCH gehad. Het hotel is super romantisch en mooi aangekleed. De gastvrouw/heer hebben ons goed verzorgd.De kamer aan de rivier zijde was prachtig en heeft een mooi uitzicht op het Kasteel. Het eten hier in dit hotel was perfect. Ik vond het leuk om na al die jaren nu een keer hier met mijn vriendin naar terug te komen....nadat ik hier met mijn ouders van kleins af aan ben geweest. Wij willen jullie graag bedanken voor deze mooie dagen en de goede gastvrijheid.

Michal i Asia  |  9/04/2012


Bardzo ladny i warty odwiedzenia Hotel. Przemila obsluga. Polecam i pozdrawiam.

Delville- Gunst.  |  21/09/2011


Geweest op 17-09-2011. Mooi aangenaam Hotel, we gaan zeker nog eens terug!

Nel en Frie Jansen, Bussum NL  |  16/08/2011


Een warm, goed verzorgd hotel. Mooie kamer aan de rivierzijde. Attent en leuk personeel. Goed verzorgde , lekkere maaltijden. Ligt in een fraaie omgeving. Wij hebben hier een week met veel plezier gelogeerd. Aanbevolen!

Henk en Diana Ferdinandus  |  25/07/2011


In november 1998 hebben wij in de torenkamer gelogeerd. Een geweldig weekend was het. Er lag sneeuw en de bediening en het eten waren fantastisch. Wij gingen er heen om zwanger te worden, en na ampel 6 maanden later is onze zoon Venerio geboren, bijna 11 weken te vroeg. In het gastenboek hebben we indertijd aangegeven dat we zwanger wilden worden. Dat is ook gebeurd. Inmiddels is onze zoon Venerio 12 jaar en we kijken met veel plezier aan het weekend terug.
11 Reviews: Previous | Next

Toezichthoudende autoriteit : FOD Economie + Commissariat général au tourisme